Åpen dag HFK og HFSK

Lyst til å lære å fly? Eller bare nysgjerrig på hvordan det føles å sveve rundt på Haugalandet fra ett fugleperspektiv? Haugaland Flyklubb og Haugaland Seilflyklubb går sammen og arrangerer Åpen Dag på Helganes søndag 27. september med mulighet for en liten rundtur i klubbenes fly.

Pris for flytur er 500 kr for voksne og 250 kr for barn (opp til 12 år) uavhengig av flytype.

Det vil være instruktører til stede fra begge flyklubber, som vil kunne gi info på veien til sertifikatet for nye potensielle elever.

Smittevern vil ivaretas under arrangementet i henhold til gjeldende retningslinjer. Det vil bli registrering av besøkende ved ankomst.

Ta med familien, en kollega eller en venn og ta turen ut til Helganes for en hyggelig opplevelse ?

Merk: Arrangementet vil ha værforbehold

Påmelding

Forhåndspåmeldinger prioriteres i køen for de som vil ha seg en flytur denne søndagen, send oss en melding på Facebook eller på post@haugalandflyklubb.no om du er interessert. Vennligst inkluder antall passasjerer og ønsket flytype.

Flyparken

Her kan en velge enten en tur i seilflyklubbens LN-GJP Super Dimona HK36 (plass til 1 passasjer) eller HFK sin LN-HOG Cessna 172 (plass til opptil 3 passasjerer).

LN-HOG Cessna 172
LN-GJP
LN-GJP Super Dimona HK36

Fly-in

Vi har også avtalt med flyplassen en redusert landingsavgift for fly-inn med småfly denne dagen, 160 kr inkl. evtuelle T&G. Dette er derfor en gylden mulighet for tilreisende småfly å besøke Haugesund Lufthavn (ENHD) for en billig penge.

Landingsavgift betales enkelt med Vipps, nr. #624117

Gratis kaffe fås i hangaren