Dokumentsamling

Her finnes en samling av klubbens dokumentasjon, samt støttedokumentasjon for elever:

Nye medlemmer:

Sjekkliste for nye medlemmer i klubben med beskrivelse av fremgangsmåte for innmelding, ID-kort, parkering, utsjekk/skoling, etc:

Flytekniske dokumenter LN-HOG:

Skoleavdeling:

Skoling foregår som ett samarbeid med Sola Flyklubb, se link under for nyttig info og dokumentasjon på Sola FK sine sider:

Støttende dokumentasjon Sola Flyklubb

Fra Sola Flyklubb
Teori og huskelapper

Klubb-PFT

For sertifiserte piloter (unntak om en innehar CPL) skal det flys 1 årlig flytime med instruktør i form av en Klubb-PFT før 1 Juli hvert kalenderår. Det brukes samme PFT skjema som på Sola. Dette er ett klubb-krav for å få operere klubbens fly, men også en gylden anledning til å «banke rust» på ferdighetene og få innspill fra instruktør. Vedlagt skjema viser listen over øvelser som skal gjennomgås i PFT (som en generell veileder):

Merk: Om en ikke får anledning til å ta PFT før 1.juli så skal den tas som første flytime etter 1 juli før en igjen kan fly privat.

COVID19 – Smittevern

Se vedlagt smittevernsveileder som gjelder inntil videre, utarbeidet av Sola Flyklubb. Haugaland FK følger samme retningslinjer: