Flyklubben

Flyklubben er vår helt egen app, hvor du kan se dine bookinger og fuelstatus i hangaren, beregne vekt og balanse, øve på radioprosedyrer, og finne våre sjekklister.

Personverninformasjon

Flyklubben henter ikke inn personlig informasjon. Alt du lagrer i appen (med unntak av fuelstatus) blir kun lagret i appen. Vi innhenter hverken bruskstatistikk eller feilrapporter.

På grunn av rammeverket vi benytter til å lage appen (Expo, se under) er vi tvunget til å oppgi at vi sporer device ID. Det er fordi koden som brukes til slik sporing ligger i rammeverket, men vi benytter den ikke. Ingen sporing blir gjort via Flyklubben.

myWebLog

Når du knytter en eller flere myWebLog-kontoer til Flyklubben blir data (brukernavn, passord, og eventuelle bookingdetaljer) sendt til myWebLog. Haugaland Flyklubb har ikke tilgang på disse dataene utenfor vår egen myWebLog.

Passord blir lagret kryptert i sikker lagring på din enhet.

Du kan lese mer om hvordan myWebLog behandler dine data i myWebLog sin personvernpolicy.

Expo

Flyklubben benytter Expo.io til bygging og automatisk oppdatering av vår app. Expo.io hoster datafilene appen benytter, og de står for automatisk oppdatering av mindre appendringer.

Expo samler ikke inn personlig identifiser bar data, men logg over forespørsler (sjekk etter oppdateringer) kan inneholde din IP-adresse, enhetsspråk, operativsystem og annen ikke-personlig informasjon om din enhet.

Les mer i Expo sin personvernpolicy.